istanbul beyaz eşya servisi 1 yıl garantili 0543 587 51 52

İstanbul beyaz eşya servisi olarak tüm ilçelerine; şişli, beşiktaş, bakırköy, beyoğlu, başakşehir, mecidiyeköy, fulya, avrupa yakası bölgeleri ve bu bölgelerdeki tüm ilçelere, kısacası İstanbul'un tüm ilçelerine beyaz eşya tamir ve bakım hizmeti sunmaktayız. Teknik servis çağırmak için lütfen çağrı merkezimizi arayıp, bize yaşadığınız problemden bahsedin, ücretsiz olarak telefonda vereceğimiz tavsiyeler ile belki de sorununuzu direk çözeceğiz.



Eğer Arçelik,Samsung, hotpoint ariston, profilo, Beko veya Regal marka çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, klima veya diğer beyaz eşyalar için telefonda yaptığımız görüşmede size arızanın nereden kaynaklanabiliyor olacağının bilgisini vereceğiz.



Teknik Servis gezici ekiplerimiz problemi makinanızı yerinde, evinizde tamir edecek. Böylelikle hem zamandan hem fiyattan tasarruf sağlayacaksınız. Bu sebepten dolayı şunu söylüyoruz. Piyasadaki en hesaplı, ekonomik çözümleri biz sunuyoruz.

Teknik Servise mi ihtiyacınız var?
İstanbul beyaz eşya servisi olarak yanı başınızdayız. Deniz beyaz eşya servisi çağrı merkezi telefon numaramızı arayın. Memnuniyetle gün içinde servis verelim. Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermekteyiz.

Çamaşır makineniz su almıyor, Bulaşık makineniz su ısıtmıyor, Çamaşır ve Bulaşık makineniz su tahliyesi yapmıyor ve koku yapmaya başladı. Bulaşık makineniz su almıyor mu? Bugünlerde en çok karşılaştığımız sorunların başında geliyor. Buzdolabınız fazlasıyla ses çıkarıyor, Yaz aylarında  buzdolabı sorunları artmakta. Bunun en önemli sebebi bakımlarını zamanında yaptırmamanızdan kaynaklanıyor. Buzdolabı gazının ve bakımının yapılması ilkbahar döneminde çok önemli. Aşağıdaki buzdolabı ve klima bakım merkezi telefon numaramızı arayın, ilgilenelim. Sizin için kesenize uygun çözüm üretelim.

 0543 587 51 52  -  0534 414 63 28
İstanbul bölge merkez servisi olarak Arçelik Çamaşır Makinesi, Arçelik Bulaşık Makinesi, Arçelik Buzdolabı, Beko Çamaşır Makinesi, Beko Bulaşık Makinesi, Beko Buzdolabı arızaları ve teknik servisleri için müşterilerimize hizmet vermekteyiz.



Hızlı, yerinde, hesaplı, 1 yıl parça garantili hizmetimiz ile size bir telefon kadar yakınız. Gün içinde veya müsait olduğunuz gün ve saate İstanbul'in tüm ilçelerine gezici teknik servis ekibimiz ile hizmet vermekteyiz.

Evinizde tamir ediyoruz!
Ekiplerimiz bozulan çamaşır, bulaşık makinesi ve buzdolabınızı yerinde tamir ediyor, günlerce makinenizin servisten gelmesini beklemiyorsunuz. Üstelik bu yöntem ile daha hesaplı ve güvenilir hizmet alıyorsunuz.

Yorumlar